Το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο “φόρεσε” την Ευρωπαϊκή Σημαία

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο φωταγωγήθηκε με την ευρωπαϊκή σημαία και ο Δήμος Τρίπολης αναφέρει σε ανάρτησή του:

9 Μαΐου 2022. Γιορτάζουμε την Ημέρα της Ευρώπης. Το Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο της Τρίπολης φωταγωγήθηκε με την ευρωπαϊκή σημαία!

————————————–
Η 9η Μαΐου έχει καθιερωθεί ως Ημέρα της Ευρώπης και κάθε χρόνο εκείνη την ημέρα γιορτάζουμε την ειρήνη και την ενότητα σε όλη την Ευρώπη. Η ημερομηνία αυτή σηματοδοτεί την επέτειο της ιστορικής «Διακήρυξης Σουμάν», με την οποία ο Ρομπέρ Σουμάν διατύπωσε την πρότασή του για μια νέα μορφή πολιτικής συνεργασίας στην Ευρώπη, ικανή να κάνει τον πόλεμο μεταξύ των ευρωπαϊκών εθνών αδιανόητο. Η πρόταση του Ρομπέρ Σουμάν θεωρείται η απαρχή της σημερινής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για το 2022, το «EUROPE DIRECT Πελοπόννησος» σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και τον Δήμο Τρίπολης, φωταγώγησε το εμβληματικό τοπικό κτίριο του Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου, για να τιμήσει την ειρήνη και την αλληλεγγύη, και να γιορτάσει με το δικό του τρόπο την Ημέρα της Ευρώπης στην πόλη μας.

#EuropeDirect#Peloponnese
Europe Direct Peloponnisos – Sustainable City

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή