Σεμινάριο για ζευγάρια «Φροντίζουμε τη συντροφική μας σχέση» | Κέντρο Πρόληψης Αρκαδίας

ΝΕΟ ΓΕΜΑΤΟΣ ΗΛΙΟΣ copy.jpgΣεμινάριο για ζευγάρια«Φροντίζουμε τη συντροφική μας σχέση»okana.jpg
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αρκαδίας «Ανέλιξη»-ΟΚΑΝΑ, διοργανώνει σεμινάριο για ζευγάρια με τίτλο «Φροντίζουμε τη συντροφική μας σχέση».

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο για τη σχέση ζευγαριών, το οποίο αποτελείται από παρουσιάσεις, βίντεο, βιωματικές ασκήσεις και ευκαιρίες για διαπροσωπικές συζητήσεις.

Το σεμινάριο για ζευγάρια είναι ένα πρόγραμμα βραχείας διάρκειας, που απευθύνεται σε ζευγάρια με ή χωρίς παιδιά. Σκοπός του είναι η βελτίωση της ποιότητας στη συντροφική σχέση, αλλά όχι η θεραπεία ζευγαριών που βιώνουν αυτόν τον καιρό ή και για χρόνια συγκεκριμένες δυσκολίες. 

Στη διάρκεια των έξι συναντήσεων του προγράμματος αναπτύσσονται θέματα που αφορούν: το ζευγάρι στο κύκλο ζωής της οικογένειας, την αναγνώριση και κατανόηση των διαφορετικών αναγκών μεταξύ ανδρών και γυναικών, τις παγίδες επικοινωνίας στο ζευγάρι, καθώς και τους τρόπους για τη βελτίωση της επικοινωνίας, τη δυνατότητα να φροντίζουμε τις προσωπικές μας ανάγκες και να  παρέχουμε στη σχέση μας την απαραίτητη φροντίδα, ώστε να παραμένει «ζωντανή», τις δυσκολίες στη συντροφική σχέση ως προκλήσεις/ευκαιρίες, τα όνειρα για το μέλλον ως αποθέματα για τη βελτίωση της σχέση μας σήμερα.

Η πρώτη συνάντηση του σεμιναρίου θα γίνει Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 6:00-7:30μ.μ. (ο χώρος υλοποίησης θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες). 

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης 2710 235243, πρωινές ώρες (9:00-15:00) ή στο e-mail: kpnna_@otenet.gr
Υπεύθυνη δράσης: Ιωάννα Σίδερη, ψυχολόγος.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
Ας μην ξεχνάμε πως το σημαντικότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας, στον/στην σύντροφό μας, αλλά και στον εαυτό μας είναι να φροντίσουμε τη συντροφική μας σχέση!


ζευγαρι.jpg
ζευγαρι με ομπρέλα.jpg
zeygari.jpg

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή