Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (13/5/2022)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Δ/νση : Αταλάντης & Λαγοπάτη   Τ.Κ. 221 32 Τρίπολη Τηλ. : 2713 – 600426Τρίπολη 12 Μαΐου 2022                                                                   Αρ. Πρωτ.:  32 ΠΡΟΣ Τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης

Κοινοποίηση:

Δήμαρχο Τρίπολης

κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Μετά τη ματαίωση της κατά την 10η Μαΐου 2022 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης ύστερα από την αριθ. πρωτ. 31/6-5-2022 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα συνεδρίαση την 13η Μαΐου 2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι :

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «εστιατόριο», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Κατριμουστάκης Κ. – Μπόζνος Γ. και Σια Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 7 στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «καφετέρια – αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία «Λυρίδης Κωνσταντίνος του Πασχάλη», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 15 και Μαλλιαροπούλου στην Τρίπολη.
  3. Γνωμοδότηση για τη δωρεάν παραχώρηση χρήσης ή μη αίθουσας στον Παναρκαδικό Αθλητικό Όμιλο Κωφών «ΜΟΡΙΑΣ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή