Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Το «όχι» το πλήρωσε με την ζωή της – Θέλω τα ισόβια να είναι ισόβια

Γράφει βιβλίο που θα το αφιερώσει στη μνήμη της κόρης της

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη έδωσε συνέντευξη στο Mega και αναφέρθηκε στην ποινή των δολοφόνων της κόρης της, τονίζοντας ότι «θέλω τα ισόβια να είναι ισόβια, όσο ζει ένας εγκληματίας αυτά να είναι».

«Να κάθομαι να βλέπω τον Ροδίτη δολοφόνο και τον Αλβανό του παιδιού μου, που επί 3,5 ώρες βασάνιζαν το παιδί μου, που κρατούσαν τα χέρια του παιδιού γιατί αντιστάθηκε και το “όχι” το πλήρωσε με την ζωή της», είπε χαρακτηριστικά:

«Τρελαίνομαι. 41 μήνες μετράω τον θάνατο του παιδιού μου, δεν έχω κοιμηθεί. Σαν ένα αγρίμι είμαι. Ένα λιοντάρι που του αφαιρούν τον ζωτικό χώρο, έτσι νιώθω. Κοιμόμουν εκείνο το βράδυ στα ζεστά και το παιδί μου ήταν πεταμένο στα κρύα νερά. Ο Γιάννης ζει με τις τελευταίες κουβέντες του παιδιού, αυτό τον πόνο “θα έρθει ο μπαμπάς σου να σας βρει”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ζω με ψεύτικα όνειρα»

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ζει με τα «ψεύτικα όνειρα» του τι θα έκανε η Ελένη εάν ήταν ακόμα στη ζωή και δεν είχε δολοφονηθεί στη Ρόδο, ενώ είπε ότι «στο σπίτι νιώθουμε ότι είναι δίπλα μας, αλλά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά στο όνειρο μου, να μου χαμογελάσει, να μου πει κάτι».

Επίσης, είπε ότι γράφει βιβλίο, στο οποίο θα καταγράψει αρκετές λεπτομέρειες αλλά και θα αναφερθεί στον άντρα της που στέκεται βράχος δίπλα της, με την ίδια να το αφιερώνει στην μνήμη της δολοφονημένης κόρης της.

Παράλληλα, είπε ότι «ζητώ και μαζί με τις μάνες των άλλων παιδιών, να συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων»

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή