Τα ζώδια της ημέρας (16/05)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 16 Μαΐου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Φανείτε πιο υπεύθυνοι και εργατικοί στον τομέα της δουλειάς σας. Αποφύγετε να εκφέρετε γνώμη σε ότι δεν γνωρίζετε, ούτε να δώσετε παρορμητικά μια συμβουλή.

Ταύρος

Προσέξτε την οικονομική σας διαχείριση αλλά και την όλη συναισθηματική σας συμπεριφορά διότι παραμένει η πιθανότητα μιας παρεξήγησης που δεν θα έπρεπε να συμβεί τώρα.

Δίδυμοι

Η σημερινή έκλειψη εντείνει τις συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις αλλά σας δίνει και αφορμές να αποκαταστήσετε όλες τις ζημιές που σας συνέβησαν. Μην ενδίδετε σε αυτά που σας ενοχλούν και διατηρήστε ψυχραιμία και διαλλακτικότητα.

Καρκίνος

Αφήστε λίγο το χρόνο να περάσει και μην ξεκινάτε κάτι καινούργιο ή μην κάνετε μια συζήτηση σημαντική. Αυτοί στους οποίους θέλετε να απευθυνθείτε δεν είναι ακόμα ψυχολογικά έτοιμοι να σας ακούσουν.

Λέων

Η περίοδος δεν ευνοεί μετακινήσεις, ταξίδια, γνωριμίες και διακανονισμούς. Θέλει προσοχή στην εργασία και να μην παρασυρθείτε από τη διάθεση χαλάρωσης που σας πιάνει κατά καιρούς, μετά από υπερ-προσπάθεια που καταβάλατε για κάτι.

Παρθένος

Η μέρα σας δίνει μια δυνατότητα ανάκαμψης και σας βοηθά να περισώσετε ότι υπάρχει στον τομέα των κοινωνικών σας σχέσεων. Επίσης σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και στην εργασία σας.

Ζυγός

Η αισθηματική σας ζωή σας απασχολεί όσο οι διαδρομές της έχουν εμπόδια και αντιθέσεις. Δεχτείτε τον κόπο που αξίζει να καταβάλετε προκειμένου να πετύχετε αυτό που σας αφορά προσωπικά.

Σκορπιός

Οικονομικά τυγχάνετε εξυπηρετήσεων ή βοήθειας που προκύπτει αιφνίδια και αποδεικνύεται σωτήρια ή τουλάχιστον πολύ βασική για εσάς.

Τοξότης

Θέματα σπιτιού και διαμονής θα σας απασχολήσουν καθώς σκέπτεστε να κάνετε μια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα. Οι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων συνεχίζονται και πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη τις ανάγκες των άλλων.

Αιγόκερως

Μπορείτε να περάσετε κάπου συντηρητικά με φίλους, η να αξιοποιήσετε το χρόνο σας για να καλύψετε μια υποχρέωσή σας. Οικονομικά σκεφτείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε όσως είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε.

Υδροχόος

Η περίοδος είναι σημαντική για να βάλετε σε μια τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις, τα συμφέροντα της δουλειάς σας και τις συνθήκες του στενού περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Η έκλειψη της Σελήνης δεν σας βοηθά να τα βρείτε με ανθρώπου που είχατε διαφωνήσει ή να τύχετε εξυπηρετήσεων από τρίτους που αιφνίδια θα εμφανιστούν στο δρόμο σας.

πηγή: https://elle.gr/zodia/ta-zodia-tis-imeras-16-05/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!