Στο πλαίσιο εφαρμογής της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης, η δημοτική αρχή προχωρά σταδιακά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Τρίπολη.
Ειδικότερα, η οδός «Β. Οικονομίδου» πλέον είναι άνοδος (από κάθοδος), στο τμήμα από την οδό «28ης Οκτωβρίου» ως την οδό «Μαινάλου».
Επιπλέον, αλλάζει κατεύθυνση από άνοδο σε κάθοδο η κυκλοφορία και στην οδό «Δημητρίου Γουδή», στο τμήμα από την οδό «Μαινάλου» ως την οδό «28ης Οκτωβρίου».
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης σημειώνει: «Εργαζόμαστε διαρκώς με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
Είμαστε η δημοτική αρχή που ξεκίνησε τη σταδιακή εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης και προς αυτή την κατεύθυνση θα πορευτούμε καθ΄ όλη τη διάρκεια αυτής της θητείας μας.»
Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.