Κώστας Τζιούμης: «Μπαίνουμε στα χρηματοδοτικά προγράμματα και βελτιώνουμε τις υποδομές και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας»

Τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, στο Δημαρχείο της πόλης, το μεσημέρι της Τρίτης (19/7/2022).

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Παπαθανάση, πραγματοποιήθηκε –σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας- σύσκεψη στο Δημαρχείο, στην οποία –μεταξύ άλλων- παρόντες ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, κ. Πελοπίδας Καλλίρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης Α.Ε., κ. Ιωάννης Μπούκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης σημειώνει: «Ο Δήμος Τρίπολης είναι στους δικαιούχους του ΕΣΠΑ-ΣΔΑΜ και θα επωφεληθεί από τις χρηματοδοτήσεις του προγράμματος. Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και -όπως τόνισε ο Υπουργός- μετά το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν να βγαίνουν προσκλήσεις, τόσο για ιδιωτικές επενδύσεις, όσο και για έργα και δράσεις του Δήμου.

Το πρόγραμμα είναι μια τεράστια ευκαιρία να ενισχυθούν τοπικές επιχειρήσεις, καθώς και να εγκατασταθούν νέες επιχειρήσεις στην περιοχή μας, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσεχώς ο Δήμαρχος θα επισκεφτεί το Υπουργείο, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς για τους άξονες και τις κατευθύνσεις του προγράμματος έτσι ώστε ο Δήμος να ξεκινήσει την προετοιμασία των μελετών, προκειμένου, όταν βγουν οι προσκλήσεις, να είναι έτοιμος να υποβάλει προτάσεις.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι να μπορέσει να απορροφήσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το πρόγραμμα, βελτιώνοντας έτσι τις υποδομές και την ποιότητα ζωής των δημοτών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
spot_img
spot_img

Πρόσφατα

Δημοφιλή