Κέντρο Ισπανικής γλώσσας – Βίκυ Γιανναρά

Αν αγαπάς την Ισπανική γλώσσα και κουλτούρα και ενδιαφέρεσαι να μάθεις μία από τις δημοφιλέστερες γλώσσες στον κόσμο, το Εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας – Βίκυ Γιανναρά, αποτελεί τη μόνη σωστή επιλογή για την επίτευξη των στόχων σου. Πρόκειται για το πρώτο εξειδικευμένο κέντρο Ισπανικής γλώσσας που λειτουργεί στην Τρίπολη από το 2003.

Η καθηγήτρια :

  • Πτυχιούχος τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Πτυχιούχος τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Πιστοποιημένη εξετάστρια του Ινστιτούτου Θερβάντες και του Υπουργείου Παιδείας.
  • Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ).

Η Βίκυ Γιανναρά, διαθέτει επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία καθώς και εξειδίκευση σε καινοτόμες παιδαγωγικές, διδακτικές και ψυχολογικές πρακτικές. Πάντοτε με γνώμονα την ποιοτική διδασκαλία της Ισπανικής γλώσσας, εργάζεται συστηματικά, πρωτοποριακά και με επίκεντρο το μαθητή. Απόδειξη: η απόλυτη επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις όλων των επιπέδων.

Τα τμήματα που λειτουργούν :

  • Τμήματα παιδικά (ολιγομελή)
  • Τμήματα ενηλίκων (ολιγομελή)
  • Ιδιαίτερα μαθήματα
  • Τμήματα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (μέσω τηλεδιάσκεψης )

Τα τμήματα είναι ταχύρρυθμα και αφορούν την προετοιμασία για όλα τα διπλώματα (Instituto Cervantes, ΚΠΓ, Siele), καθώς και για τις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η διδασκαλία : Με στόχο τη γνώση και την επιτυχία οργανώνεται άρτια η διδακτική ύλη και εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας σε συνδυασμό με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων. Η τακτική συνεργασία με ξένους καθηγητές, φυσικούς ομιλητές της Ισπανικής, με καταγωγή από διάφορες ισπανόφωνες χώρες (Ισπανία, Περού, Αργεντινή) οδηγεί στην επαφή και εξοικείωση των μαθητών με τη γλώσσα και συμβάλλει καίρια στην εκμάθηση της ομιλούμενης Ισπανικής σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Σεμινάρια και εκδηλώσεις : Στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς διοργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια – εκδηλώσεις, για τους μαθητές και το κοινό, με ποικίλα θέματα που αφορούν την τέχνη και τον πολιτισμό ισπανόφωνων χωρών, τον προφορικό λόγο, τη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων, την ανάπτυξη και βελτίωση δεξιοτήτων, την επίτευξη στόχων και άλλα.

Εάν κι εσύ, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις ένα αναγνωρισμένο δίπλωμα ισπανικών σε χρόνους προσαρμοσμένους στα δικά σου μέτρα, ή αν απλώς επιθυμείς να μάθεις και να μιλήσεις μία απ’ τις ομορφότερες γλώσσες του κόσμου, επισκέψου το πρώτο Εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας στην Τρίπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές : www.vickygiannara.gr

Δ/νση : Καρακάλου 12, 22132 Τρίπολη               

Τηλ. : 6974473505                                                         

Email: info@vickygiannara.gr

fb: https://www.facebook.com/ispanikavickygiannara  

instagram : https://www.instagram.com/vickygiannara_ispanika/?hl=el

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!