Τα ζώδια της ημέρας (29/08)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η περίοδος εξυπηρετεί κάπως τις επιθυμίες σας, αλλά σε ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια και στην συνεργασία με άλλους, πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς οι συνθήκες μεταβάλλονται καθημερινά.

Ταύρος

Φροντίστε να είστε ασφαλείς οικονομικά και να συνεχίσετε τις προσπάθειες που καταβάλλετε για την βελτίωση, ή την σταθεροποίηση του εισοδήματός σας! Μικρές μετακινήσεις θα συμβάλλουν στην βελτίωση της διάθεσής σας!

Δίδυμοι

Μην βιάζεστε να αναγνωριστούν οι προσπάθειες που καταβάλλετε στην εργασία αλλά διατηρήστε και υποστηρίξτε τις φιλοδοξίες σας! Αισθηματικά κερδίζετε έδαφος οι ελεύθεροι.

Καρκίνος

Κάθε ιστορία έχει και την άλλη πλευρά και την διαφορετική εκδοχή της, επομένως όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και διάθεσης. Η περίοδος είναι καλή για τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Λέων

Φροντίστε να μην ψάχνετε να βρείτε τους λόγους που συμβαίνει το κάθε τι και μην είστε καχύποπτοι απέναντι στην τύχη σας. Σας περιμένει ένα δραστήριο Φθινόπωρο και δεν πρέπει να κάνετε τώρα υποθέσεις σε θέματα που δεν έχετε επιρροή!

Παρθένος

Ελέγξτε αν πράγματι αυτά που ακούτε και σας αρέσουν, έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αν αρκείστε σε μικρές αλλά ουσιαστικές ικανοποιήσεις και για οτιδήποτε μπορεί να σας δώσει χαρά.

Ζυγός

Είναι εύκολο, λόγω περιστάσεων, για κάποιους επιτήδειους να σας παρασύρουν εκεί που δεν θέλετε, ιδιαίτερα αν σας το παρουσιάσουν με τον τρόπο που είστε έτοιμοι να πιστέψετε.

Σκορπιός

Αισθηματικά εξακολουθείτε να αισθάνεστε αβέβαιοι τόσο από τις εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν, όσο και από μια παρατεταμένη διαφωνία με τον σύντροφό σας. Επιλέξτε με ποιον τρόπο θα κλείσετε ένα δύσκολο θέμα.

Τοξότης

Αν φανείτε λογικοί και ρεαλιστές στον βαθμό που πρέπει, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες σας και να λειτουργήσετε κατάλληλα όσον αφορά στην υποστήριξη του συμφέροντός σας!

Αιγόκερως

Αυτήν την περίοδο, εκτός των άλλων, φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι σας αφορούν και οι οποίοι σας θέλουν στο περιβάλλον τους, άσχετα αν εσείς νομίζετε το αντίθετο.

Υδροχόος

Οικονομικά φαίνεται κάποια βελτίωση την οποία πρέπει να επιδιώξετε και να υποστηρίξετε ακόμα περισσότερο. Κινηθείτε συνετά σε τομείς που δεν γνωρίζετε. Η δεύτερη σκέψη είναι πάντα η καλύτερη!

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά στην υποστήριξη των φιλοδοξιών σας! Αυτό αφορά και στην εργασία όπου μπορείτε να είστε πιο συγκαταβατικοί απέναντι σε συναδέλφους και πιο προοδευτικοί και δημιουργικοί απέναντι σε πελάτες.

πηγή: elle.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή