Τα ζώδια της ημέρας (31/08)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 31 Αυγούστου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Βεβαιωθείτε ότι οι εξελίξεις στην εργασία δεν κρύβουν παγίδες για εσάς. Η υπομονή σας εξαντλείται από κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που σας αφορούν, αλλά δεν πρέπει να ξεπεράσετε τα όριά σας!

Ταύρος

Οικονομικές εκκρεμότητες επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν και χρειάζεται ψυχραιμία ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

Δίδυμοι

Ό, τι και αν σας ταλαιπωρεί, φροντίστε να μην το μεταδίδετε στους δικούς σας ανθρώπους! Ακολουθήστε το ένστικτό σας στις καινούριες γνωριμίες και φροντίστε να μην είστε τόσο αυστηροί με κάποιους από τους συνεργάτες σας.

Καρκίνος

Μυστικές συμφωνίες, απρόοπτα, ειδικές σχέσεις, είναι στο προσκήνιο και θα πρέπει να κινηθείτε αριστοτεχνικά. Ένα ταξίδι φαίνεται να παρεμβάλλεται στα σχέδιά σας, αλλά είναι απαραίτητο και αρκετά προσοδοφόρο.

Λέων

Αισθηματικά οι εξελίξεις είναι ευχάριστες, συγκριτικά με τις ταλαιπωρίες του τελευταίου διαστήματος. Οι ελεύθεροι προβλέπεται να μην χαίρεστε την ελευθερία σας για πολύ ακόμα!

Παρθένος

Η μέρα ανεβάζει την ένταση στις δραστηριότητές σας. Είναι η περίοδος που θα κληθείτε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις, να καλύψετε οικονομικές εκκρεμότητες και να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας στην εργασία.

Ζυγός

Αισθηματικά φανείτε ευέλικτοι χωρίς να θίγετε την υπομονή του συντρόφου σας. Μια είδηση βελτιώνει αναπάντεχα την καθημερινότητά σας!

Σκορπιός

Το συναίσθημα είναι σε επαγρύπνηση αυτήν την εποχή και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο εκτίθεστε. Οικονομικά μπορείτε να τακτοποιήσετε τώρα κάποιες εκκρεμότητες.

Τοξότης

Οι πολλές υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να μην τηρήσετε κάποιες από τις υποσχέσεις σας και αυτό σας αναγκάζει σε προσπάθειες αποκατάστασης του κλίματος με τον σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Οικονομικά υπάρχουν έξοδα, αλλά κάποια συμφωνία και κάποια έκτακτα μικρά έσοδα αναπτερώνουν το ηθικό σας! Η οικογένεια είναι και πάλι στο προσκήνιο και θα πρέπει να φροντίσετε για τις ειδικές της ανάγκες.

Υδροχόος

Είστε σε καλύτερη διάθεση από ότι υπήρξατε πρόσφατα και αυτό σας κάνει περισσότερο αποτελεσματικούς στις κινήσεις σας. Διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ σε ανταγωνισμούς, αλλά εξασφαλίστε τα εφόδια που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε.

Ιχθύες

Οικονομικά φροντίστε να διαχειριστείτε αποτελεσματικότερα το πορτοφόλι σας και μην δημιουργείτε αναίτια, νέες υποχρεώσεις! Μια κρυφή σας σχέση, ή επιθυμία χρειάζεται καλύτερη κάλυψη.

πηγή: elle.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή