Κώστας Τζιούμης: «Προχωράμε διαρκώς σε ασφαλτοστρώσεις δρόμων με ιδίους πόρους»

Εργασίες ασφαλτόστρωσης βρίσκονται σε εξέλιξη στην οδό «Καλλινίκου Καστόρχη». Την περιοχή επισκέφθηκε την Τρίτη (4/10/2022) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Υποδομών κ. Αλέξανδρο Κανελλόπουλο.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, τόνισε: «Βρισκόμαστε σε έναν δρόμο που ήταν πάνω από 30 χρόνια κατασκευασμένος και είχε πολλά προβλήματα. Χθες, έγινε η οδός Λαγοπάτη.
Υπάρχει μια εργολαβία 200.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις σε διάφορους δρόμους εντός της πόλης. Η επιλογή γίνεται με κριτήρια ποιοι δρόμοι είναι σε πιο άσχημη κατάσταση και ποιοι εξυπηρετούν περισσότερους συμπολίτες μας.
Είναι αυτονόητο ότι υπάρχουν πάρα άλλοι δρόμοι που έχουν σοβαρά προβλήματα και δικαίως διαμαρτύρονται οι συμπολίτες μας. Όμως, εμείς κάθε χρόνο κάνουμε εργολαβίες ασφαλτοστρώσεων. Δυστυχώς, από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν είχαν γίνει ασφαλτοστρώσεις.
Στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατότητων που έχει ο Δήμος, προσπαθούμε να κάνουμε ασφαλτοστρώσεις με ιδίους πόρους και οι πόροι αυτοί δεν είναι πολλοί.
Αν αυτό γινόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν θα ήταν οι δρόμοι στη σημερινή κατάσταση συν ότι υπάρχει το δίκτυο φυσικού αερίου που κάνει μια ζημιά, αλλά προχωρούν σε άμεση αποκατάσταση. Επιπλέον, είναι ένα δίκτυο το οποίο περίμενε πολλά χρόνια η πόλη.
Εμείς αυτό που θα συνεχίσουμε να κάνουμε είναι με τις οικονομικές δυνατότητες μας, να φτιάχνουμε νέες ασφαλτοστρώσεις.»

Από την πλευρά του, ο κ. Κανελλόπουλος σημείωσε: «Η εργολαβία είναι 10.000 τ.μ. και προσπαθούμε να φτιάξουμε υποδομές σε όλες τις συνοικίες της πόλης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή