Τα ζώδια της ημέρας (9/10)

Πανσέληνος σήμερα το βράδυ πραγματοποιείται στον άξονα Κριού/Ζυγού με την παρουσία του Χείρωνα, της Αφροδίτης, του Άρη και του Κρόνου. Σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο, οι επιθυμίες μας μεγεθύνονται και η ανάγκη να βρεθούν δημιουργικές λύσεις οι οποίες θα καλύπτουν την ανάγκη μας για ομορφιά, ευημερία και ισορροπία γύρω μας θα είναι ο κύριος στόχος της συγκεκριμένης Πανσελήνου. Η αγάπη προς εμάς τους ίδιους και η αποδοχή είναι τα προσωπικά εργαλεία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα και σας ωθεί να δείτε με ποίον τρόπο μπορείτε να πετύχετε την καλύτερη διαπραγμάτευση σε ζητήματα που σας απασχολούν, κυρίως σε τομείς που σχετίζεστε με άλλους ανθρώπους.

Για τους Ταύρους, η συγκεκριμένη Πανσέληνος σας ωθεί να δώσετε χώρο στις σκέψεις που κάνετε και τις προσωπικές σας ανάγκες οι οποίες έχουν κινητοποιηθεί αυτή τη περίοδο.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει κυρίως στον κοινωνικό σας τομέα και τις σχέσεις που έχετε με άτομα που έχετε δίπλα σας και ομοϊδεάτες.

Για τους Καρκίνους, έντονη η συγκεκριμένη Πανσέληνος για εσάς επηρεάζοντάς σας έντονα σε θέματα που σχετίζονται με την ιδιωτική σας ζωή και την καριέρα σας.

Για τους Λέοντες, μια αίσθηση απογοήτευσης μπορεί να είναι παρούσα αυτή τη περίοδο ωστόσο η σημερινή Πανσέληνος σας ωθεί να δείτε τα πράγματα σφαιρικά και με ανοιχτό μυαλό.

Για τους Παρθένους, η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα πολύ βαθιά και ιδιαίτερα προσωπικά με κέντρο εσάς ωστόσο, μια δόση δραματοποίησης μπορεί να είναι παρούσα.

Για τους Ζυγούς, η Πανσέληνος σας επηρεάζει άμεσα μιας και πραγματοποιείται στο δικό σας άξονα με τον Κριό στο απέναντι ζώδιο.

Για τους Σκορπιούς, η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει την οδό εκείνη μέσω της οποίας μπορείτε να αναπτύξετε και να προωθήσετε ιδέες και σχέδια τα οποία δεν έχουν βρει ακόμη το δρόμο τους. Αυτό σημαίνει αρκετή προσωπική δουλειά αλλά αυτό εσείς δεν το φοβάστε.

Για τους Τοξότες, νέες ιδέες και λύσεις φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος βάζοντάς σας στην διαδικασία να θελήσετε να δημιουργήσετε καινούργια πράγματα ή/και να αναπτύξετε ήδη υπάρχοντα.

Για τους Αιγόκερους, η σημερινή Πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα και ποικιλοτρόπως , ωθώντας σας να δώσετε την δυναμική σας σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα.

Για τους Υδροχόους, καθοριστική η συγκεκριμένη Πανσέληνος για σχέδια που κάνετε αυτή τη περίοδο ειδικά αν βρίσκεστε σε συνεργασία.

Για τους Ιχθύες, την ανάγκη να νιώσετε περισσότερο ασφαλής κινητοποιεί η σημερινή Πανσέληνος βοηθώντας σας να διασφαλίσετε την πορεία και εξέλιξη δημιουργικών εγχειρημάτων.

πηγή: jenny.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή