Εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 η κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε Ναύπλιο και Αργος, με δικαιούχο την ΔΕΔΑ

Η δημιουργία / κατασκευή δικτύων διανομής φυσικού αερίου στο Αργος και το Ναύπλιο εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, με δημόσια δαπάνη ύψους 8.377.214,39 ευρώ και δικαιούχο την ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου).
Η εν λόγω πράξη, η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης), υπάγεται στον άξονα προτεραιότητας “Ανάπτυξη – εκσυγχρονισμός – συμπλήρωση υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη”.
Στο πλαίσιο αυτό, προβλέπεται η κατασκευή δικτύου χαμηλής πίεσης μήκους περίπου 60 χιλιομέτρων, δικτύου μέσης πίεσης μήκους περίπου 15 χιλιομέτρων και 2 σταθμών μέτρησης και ρύθμισης πίεσης (Μ/Ρ).
Η τροφοδότηση των δικτύων διανομής θα πραγματοποιηθεί από το ΕΣΦΑ (Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου) μέσω εξόδου που θα κατασκευάσει ο ΔΕΣΦΑ. Στην συνέχεια θα κατασκευαστεί από την ΔΕΔΑ το δίκτυο μέσης πίεσης που θα τροφοδοτήσει τις πόλεις του Αργους και του Ναυπλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ