Τα ζώδια της ημέρας (01/11)

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 29 Οκτωβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Επηρεάζεστε από το γενικότερο οικονομικό κλίμα και καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις, ούτε να εναντιωθείτε σε μια ειλημμένη απόφαση στο χώρο της εργασίας.

Ταύρος

Δύσκολη η περίοδος που κυρίως επηρεάζει τον ψυχισμό σας αλλά και τις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Εξαντλείστε την υπομονή σας εκεί που δεν έχετε άλλα περιθώρια δράσης.

Δίδυμοι

Διάφορα γεγονότα και συγγενείς ευθύνες επιβαρύνουν τη μέρα. Η συναισθηματική σας φόρτιση μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που δεν σας εξυπηρετούν.

Καρκίνος

Φροντίστε να μην εκτίθεστε και να έχετε υπομονή. Η οικογένεια, η εργασία αλλά και τα αισθηματικά σας περνούν μια δύσκολη περίοδο που επιδεινώνεται όσο μπαίνουμε πιο βαθιά στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων.

Λέων

Τακτοποιήστε τα πρακτικά σας θέματα όπου και όπως μπορείτε και μην γίνεστε απερίσκεπτα σπάταλοι ξεπερνώντας τις δυνατότητές σας! Κάποιοι είστε περισσότερο ευνοημένοι από το σύστημα που υποστηρίζετε.

Παρθένος

Πρακτικά είναι τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη συμπεριφορά των άλλων σε σχέση με τις δικές σας ανάγκες. Προσοχή επίσης όταν μετακινείστε και όταν οδηγείτε!

Ζυγός

Σήμερα προέχει η συνεννόηση και η επικοινωνία με τους άλλους. Αποφύγετε να οργανώσετε το οτιδήποτε ριψοκίνδυνο και περιμένετε για λίγο καιρό ακόμη μέχρι να βελτιωθεί το κλίμα γύρω σας.

Σκορπιός

Εκτεθειμένοι και μάλλον απροστάτευτοι απέναντι στο σύστημα και στους άλλους. Η μέρα επιτείνει το άγχος και φέρνει απρόοπτα που επηρεάζουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

Τοξότης

Βρίσκεστε σταθερά στο κλίμα της περιόδου των εκλείψεων και χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοί. Να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε χωρίς να σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα!

Αιγόκερως

Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας όταν οι άλλοι σας προκαλούν να αντιδράσετε. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια και τις επαφές σας για δυο εβδομάδες ακόμα.

Υδροχόος

Οι υποχρεώσεις σας ταλαιπωρούν και προστίθενται νέες δυσκολίες στις σχέσεις σας με τρίτους, αλλά και στα οικονομικά σας. Ο προσωπικός σας χώρος είναι και το καταφύγιό σας για την περίοδο των εκλείψεων που συνεχίζεται.

Ιχθύες

Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τις φιλοδοξίες, ή την ανυπομονησία σας. Η περίοδος είναι παραπλανητική τόσο στα οικονομικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα.

Πηγή: elle.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα

Δημοφιλή