Τα ζώδια της ημέρας (26/11)

ζωδια

Τι λένε λοιπόν τα ζώδια σήμερα, 25 Νοεμβρίου 2022; Πώς θα εξελιχθεί η ημέρα για εσάς;

Κριός

Η σκέψη και η ανασφάλεια διαταράσσει τους μακρυπρόθεσμους στόχους, τις προσπάθειες εδραίωσης και τις οικονομικές επιδιώξεις.

Ταύρος

Αισθηματικά δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να αλλάξετε κάτι γύρω σας, απλά φροντίστε να περιορίσετε την κριτική που σας ασκεί ο σύντροφός σας.

Δίδυμοι

Οι ελεύθεροι μάλλον δεν έχετε καθόλου χρόνο να ασχοληθείτε με το θέμα κι αυτό γιατί απορροφά την σκέψη σας η επαγγελματική σας ενασχόληση.

Καρκίνος

Σας είναι κάπως δύσκολο να προσαρμοστείτε στη νέα καθημερινότητα, αλλά είναι απολύτως αναγκαίο να το κάνετε. Όσοι έχετε αφήσει εκκρεμότητες στα πρακτικά και οικονομικά σας, θα αναγκαστείτε να τρέξετε λίγο περισσότερο.

Λέων

Το διάστημα είναι προπαρασκευαστικό της νέας εποχής για σας και δεν πρέπει να αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Βρείτε συμπαραστάτες και συμμάχους.

Παρθένος

Επιλέξτε τη σύνθεση από τη διάλυση, την εργασία από τον άπλετο ελεύθερο χρόνο, την ουσία από την επιφάνεια. Έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε σε νέα βάση τη ζωή σας.

Ζυγός

Προστριβές στην οικογένεια ή στο άμεσο προσωπικό σας περιβάλλον δεν θα λείψουν αυτή την περίοδο, όμως δεν είναι ωφέλιμο να ανοίξετε νέα μέτωπα αντιπαράθεσης.

Σκορπιός

Έχετε την ευκαιρία να υπερασπιστείτε καλύτερα τον εαυτό σας και τις επιλογές σας σε όλους τους τομείς. Έχετε ακόμα την ευκαιρία να οργανώσετε μικρές αποδράσεις διακοπών.

Τοξότης

Η διάσταση απόψεων στο περιβάλλον σας, επηρεάζει την κρίση σας και επιτρέπει στη γνώμη των άλλων να λειτουργεί αποπροσανατολιστικά. Υπερασπιστείτε τις θέσεις σας!

Yδροχόος

Επιμεληθείτε με προσοχή θέματα που σας απασχολούν από καιρό. Φανείτε διπλωμάτες, επιφυλακτικοί και υποψιασμένοι για όσα συμβαίνουν γύρω σας και σας αγγίζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Αιγόκερως

Παρόλο που δεν σας χαρίζεται κάτι, έχετε μια ουσιαστική εύνοια που σας δείχνει το δρόμο και σας βοηθά να τον προχωρήσετε. Εκτιμήστε εκείνους που σας συμπαρίστανται.

Ιχθύες

Είναι η εποχή της σοβαρότητας που σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε το κάθε θέμα που σας απασχολεί με ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση. Μην αναβάλλετε τίποτα για αύριο!

πηγή: elle.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!