Κ. Τζιούμης: «Τα μεγάλα έργα στο Λεβίδι, θα ξεπεράσουν το 1.000.000€»

Επίσκεψη στο Λεβίδι για τα υπό εξέλιξη έργα ανάπλασης χώρου Ηρώου, στην πλατεία της περιοχής, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (21/3/2023) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.
Με το έργο, προβλέπεται η διαμόρφωση χώρου, εμβαδού περίπου 970,00 m2, στο ηρώο, μπροστά από την εκκλησία της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου. Επίσης, περιλαμβάνεται και η κατασκευή πεζοδρομίου, πλάτους 1,20 m, στα δύο μέτωπα του υπό ανάπλαση χώρου.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης, τόνισε: «Μέχρι τέλος Απριλίου, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί. Είναι ενταγμένο στο ΤΑΠΤΟΚ της Περιφέρειας, με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.
Για τη δημοτική μας αρχή, έχει μεγάλη σημασία η στήριξη των χωριών του Δήμου Τρίπολης. Το Λεβίδι είναι μια κωμόπολη, ένας μεγάλος τουριστικός οικισμός και για το λόγο αυτό έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα.
Μέσα σε αυτή την τετραετία, τα μεγάλα έργα που θα ολοκληρωθούν στο Λεβίδι, θα ξεπεράσουν το 1.000.000 ευρώ.
Είναι η πλατεία, η ενεργειακή αναβάθμιση στο σχολείο που έχει ολοκληρωθεί, το γήπεδο που θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι, η παιδική χαρά που θα έχει ολοκληρωθεί ως τις αρχές Ιουνίου και μία σειρά από άλλα μικρότερα έργα.
Στην πράξη και όχι με λόγια, έχουν γίνει όλα αυτά. Υπάρχει και το μεγάλο έργο του Βιολογικού Καθαρισμού το οποίο θα δημοπρατηθεί άμεσα, αφού ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Επίσης, προχωρά και το σχέδιο πόλης.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!